Гарячий шоколад

DR. MALİO ГАРЯЧИЙ ШОКОЛАД розчінний напій композит.
Банка 500г. 1x9шт.

Складники:
какао порошок, цукор-пісок, сухе обезжирене молоко (пастеризоване молоко), стабілізатор (гуарова камедь), ароматизатор (шоколад), сіль.

Спосіб приготування: Залежно від кількості чашок, які необхідно приготувати з гарячим шоколадом, на кожну чашку в кавник або горщик наливається 160 мл (1,5 чайних склянки або 1 чашка) молока (переважно повножирного). Нагрівати на слабкому вогні до температури приблизно 70-75 ° C. Пізніше на кожну чашку додається 20-25 г (1 столова ложка) порошку гарячого шоколаду. Повільно перемішати продукт вінчиком до кіпіння і варити на повільному вогні приблизно 1 хвилину. Перелити готовий напій в підігріті горнятка.

Умови зберігання: Зберігати при кімнатній температурі, в сухому і захищеному від сонячних променів місці.
Дата виробництва і термін придатності вказані на упаковці.
Номер партії вказано на упаковці.
Маса нетто 500гр
Виготовлено в Турції.

Шоколадний напій, розчинний.
Порошок гарячого шоколаду Dr. Malia містить першокласні какао-боби, які надають йому багатий аромат. Шоколадний порошок Dr. Malia не тільки використовується для збагачення есенції гарячого шоколаду, холодного шоколаду або мокко, але і вносить важливий внесок в різноманітність продуктів, таких як торти і печиво. Хоча простота використання і економічна ефективність порошку гарячого шоколаду Dr. Malia заслуговують на увагу, він є вирішальним фактором у збереженні виняткового смаку. Що стосується простоти споживання, можна приготувати 1 кг продукту, а також приготувати 1 чашку швидкого приготування.